Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2009

Συζήτηση για το Καρναβάλι

Αγαπητοί επισκέπτες αυτής της ιστοσελίδας θα θέλαμε να κάνουμε μια συζήτηση για το Καρναβάλι. Όποιος επιθυμεί ας γράψει την άποψή του και τα επιχειρήματά του. Σας αρέσει το θέαμα που προσφέρει το Καρναβάλι ή όχι ; Είναι μια γιορτή που σας εκφράζει ή όχι ; Πιστεύετε ότι το Καρναβάλι είναι μια αξιόλογη πολιτιστική εκδήλωση ; Είστε υπέρ του να συνεχιστεί ο θεσμός του Καρναβαλιού ή θέλετε να καταργηθεί ;

2 σχόλια:

  1. Το μόνο "καλό" για το οποίο παινευόμαστε στην "πολιτιστική πρωτεύουσα" Πάτρα είναι το καρναβάλι. Το καρναβάλι είναι μια παρέλαση γελοίων και καραγκιόζηδων που χοροπηδούν σαν κατσίκια και αυτό το ονομάζουν διασκέδαση. Επίσης, δεν μου αρέσει που γεμίζουν τους δρόμους με σπασμένα μπουκάλια, σκουπίδια κτλ. Τις μέρες του Καρναβαλιού, επικρατεί ένα μπάχαλο, ηθική χαλάρωση, καταχρήσεις κτλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ ANTIMILITARIST ΣΕ ΣΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΦΙΠΠΑΚ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΦΤΙΑΧΤΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΙΑΛΟΓΟ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΦΙΠΠΑΚ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΦΙΠΠΑΚ. ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΘΑ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή