Τρίτη 25 Αυγούστου 2009

Είσοδος νέου μέλους στο ΦΙΠΠΑΚ


Η Κεντρική Επιτροπή (Κ.Ε.) του ΦΙΠΠΑΚ (Φιλειρηνικό Προοδευτικό Παλλαϊκό Κίνημα) σας ενημερώνει ότι το ΦΙΠΠΑΚ απέκτησε ένα καινούργιο μέλος πριν από λίγες μέρες. Οι συστηματικές προσπάθειες της ηγεσίας του ΦΙΠΠΑΚ για απόκτηση νέων μελών άρχισαν πλέον να καρποφορούν. Ο Αρχηγός του ΦΙΠΠΑΚ «Red Panther 8» είχε θέσει σαν στόχο την είσοδο νέων προσώπων στο ΦΙΠΠΑΚ και για την επίτευξη του συγκεκριμένου στόχου είχε επαφές με διάφορα άτομα. Στις 15-8-2009 ο Αρχηγός συνάντησε το άτομο που έχει το ψευδώνυμο «antimilitarist21» και του πρότεινε να γίνει μέλος του ΦΙΠΠΑΚ. Το άτομο αυτό δήλωσε ότι αποδέχεται την πρόταση. Στις 17-8-2009 μετά από ομόφωνη απόφαση και των τριών μελών της Κεντρικής Επιτροπής του ΦΙΠΠΑΚ, ο «antimilitarist21» έγινε μέλος του ΦΙΠΠΑΚ.

Η ηγεσία του ΦΙΠΠΑΚ καλωσορίζει το νέο της μέλος και δηλώνει την ευχαρίστησή της από αυτή τη θετική εξέλιξη. Ο Υπαρχηγός του ΦΙΠΠΑΚ δήλωσε ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την είσοδο του «antimilitarist21» στο κίνημά μας. Ο Αρχηγός του ΦΙΠΠΑΚ «Red Panther 8» δήλωσε ότι «Ο αγώνας πολλών ετών ανταμείβεται. Η είσοδος ενός νέου προσώπου στο ΦΙΠΠΑΚ δικαιώνει τις προσπάθειες που έχουμε κάνει και μας γεμίζει ικανοποίηση. Αυτή η χρονιά ήταν γεμάτη από ευχάριστα νέα για το κίνημά μας. Τον Ιανουάριο του 2009 αποκτήσαμε τη δική μας ιστοσελίδα στο INTERNET και έτσι μπορούμε να κάνουμε γνωστές τις θέσεις μας στο ευρύ κοινό. Στην ιστοσελίδα αυτή δημοσιεύσαμε πολυάριθμα κείμενα σχετικά με θέματα της επικαιρότητας, με το ποδόσφαιρο, με την πολιτική, την ΕΥΠ, το στρατιωτικό κατεστημένο, τους αντιρρησίες συνείδησης, τις συναυλίες ροκ συγκροτημάτων, την πολιτική κ.α. Η παρουσία μας αρχίζει να γίνεται αισθητή. Η ένταξη του «antimilitarist21» στο ΦΙΠΠΑΚ είναι μια ακόμα ευχάριστη εξέλιξη. Θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε όλους τους στόχους που έχουμε θέσει και να ικανοποιήσουμε τις προσδοκίες όλων των μελών του ΦΙΠΠΑΚ».

2 σχόλια:

  1. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΝΑ ΜΕ ΕΝΤΑΞΕΤΕ ΣΤΗ ΟΜΑΔΑ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εμείς σε ευχαριστούμε antimilitarist21 που ήρθες στο ΦΙΠΠΑΚ. Κάναμε μια προσπάθεια εδώ και καιρό με στόχο να εισέλθουν στο ΦΙΠΠΑΚ νέα πρόσωπα.Επιτέλους η προσπάθεια άρχισε να καρποφορεί.Ελπίζουμε τα θέματα με τα οποία ασχολούμαστε στην ιστοσελίδα αυτή (δηλαδή ποδόσφαιρο, πολιτική, μουσική, ιστορία, στρατός, αντιρρησίες συνείδησης, ταινίες κ.α.)να ικανοποιήσουν τις προσδοκίες και τα ενδιαφέροντά τους.Φυσικά μπορείς να μας προτείνεις και εσύ θέματα με τα οποία θα ήθελες να ασχοληθούμε.Είμαστε ανοιχτοί σε προτάσεις και νέες ιδέες.


    Αρχηγός "Redpanther8"

    ΑπάντησηΔιαγραφή