Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2010

Γυναίκα η νέα Υπαρχηγός του ΦΙΠΠΑΚ


Βρέθηκε το άτομο που θα αναλάβει τη θέση του Υπαρχηγού του ΦΙΠΠΑΚ. Ένα παλαιό μέλος του ΦΙΠΠΑΚ με το ψευδώνυμο «Κάλυ» (Kaly)είπε στις 23 Ιανουαρίου στον Αρχηγό ότι επιθυμεί να αναλάβει τα καθήκοντα του Υπαρχηγού. Η θέση του Υπαρχηγού είχε μείνει κενή μετά την απομάκρυνση του «bluemangamer» από αυτήν στις 30 Σεπτεμβρίου 2009.

Στις 24 Ιανουαρίου 2010 η «Κάλυ» έγινε η νέα Υπαρχηγός του ΦΙΠΠΑΚ. Ταυτόχρονα έγινε η πρώτη γυναίκα που καταλαμβάνει αυτή τη θέση. Η «Κάλυ» είχε ενταχθεί στο ΦΙΠΠΑΚ τον Ιανουάριο του 2002.

Ο Αρχηγός του ΦΙΠΠΑΚ «Redpanther8» δήλωσε τα εξής : «Η Kaly είναι ένα από τα ιστορικά μέλη του ΦΙΠΠΑΚ, με σημαντική προσφορά στο κίνημα. Αγωνίζεται πάντοτε με συνέπεια και αποφασιστικότητα για αυτά που πιστεύει. Η παρουσία της στο ΦΙΠΠΑΚ είναι πολυετής. Η πολύτιμη εμπειρία της από αυτήν την πολυετή πορεία θα την βοηθήσει να επιτελέσει το νέο της ρόλο. Αναλαμβάνει τη θέση του Υπαρχηγού του ΦΙΠΠΑΚ. Η Κεντρική Επιτροπή εμπιστεύεται απόλυτα την Kaly και της εύχεται καλή επιτυχία. Εγώ προσωπικά, πιστεύω ότι θα αγωνιστεί με όλες της τις δυνάμεις για την πρόοδο του ΦΙΠΠΑΚ και ότι θα εκπληρώσει τις προσδοκίες όλων μας.» .

2 σχόλια:

  1. Σ'ευχαριστώ πολύ Redpanther8 που μου εμπιστεύτηκες μια τόσο σημαντική θέση. Θα προσπαθήσω να βοηθήσω και να συνδράμω όσο και όπου μπορώ στην επίτευξη των κοινών μας ιδεών και στόχων. Καλή χρονιά τόσο για εσένα όσο και για το κίνημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και εγώ σε ευχαριστώ συναγωνίστρια ΚΑΛΥ. Η Κεντρική επιτροπή του ΦΙΠΠΑΚ σε επέλεξε γνωρίζοντας ότι διαθέτεις υπευθυνότητα και αρκετή εμπειρία από την πολυετή παρουσία σου στο ΦΙΠΠΑΚ. Είσαι η πρώτη γυναίκα Υπαρχηγός στην ιστορία του κινήματός μας. Έχεις τις ευχές όλων μας. Καλή επιτυχία στο έργο σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή