Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

Νικήτρια η Παναχαϊκή στο ντέρμπι της Πελοποννήσου

Η Παναχαϊκή ήταν η μεγάλη νικήτρια στο ντέρμπι της Πελοποννήσου για το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής Κατηγορίας. Οι κοκκινόμαυροι αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ, κατάφεραν στο τέλος να κάνουν την ανατροπή και να νικήσουν τον Παναιγιάλειο στο Αίγιο με 2-1.

Σκόρερς : 28' Στάικος - 41' Καραγιάννης, 77' Κοιλιάρας
Θεατές : 3.500

Παναχαϊκή : Ανδρούτσος, Μαλλιάκας, Λίτσος, Παπουτσής (81_λ.τ._Γκάτσης), Κοροβέσης, Τρούλης, Πέλεκης, Ματσούκας (71_Αργυρός), Σκαρτσίλας (71' Κοζανίδης), Στάικος, Ιορδανίδης

Παναιγιάλειος : Χάχαλης, Λαμπρόπουλος, Κορτδονούρης, Ακπαρίδης, Χρόνης, Γενιτσαρίδης, Λουμπαρδέας, Ντίνας, Χρυσάφης (90_Δαμιανίδης), Καραγιάννης (64' Κυβελίδης), Κοιλιάρας

Διαιτητής: Κομίνης (Θεσπρωτίας)
Βοηθοί: Καλφόγλου (Θεσπρωτίας)- Κωνσταντίνου (Πρέβεζας)
4ος διαιτητής: Μπλάνας
Κίτρινη: Γενιτσαρίδης, Λαμπρόπουλος, Καραγιάννης / Λίτσος, Στάικος
Κόκκινη: Στάικος. Με 2η κίτρινη κάρτα αποβλήθηκε από το παιχνίδι για θέατρο, έπεσε θεαματικά στην περιοχή και ζήτησε πέναλτι.

Περίπου 250 οπαδοί της Παναχαϊκής πήγαν στο Αίγιο για να υποστηρίξουν την αγαπημένη τους ομάδα.

Πριν την έναρξη του αγώνα, ένας οπαδός του Παναιγιαλείου συνελήφθη διότι προσπάθησε να περάσει μέσα στο γήπεδο σιδηρογροθιές και στιλέτο.

Έπειτα από το τέλος του αγώνα και ενώ οι οπαδοί της Παναχαϊκής παρέμειναν για αρκετή ώρα μέσα στο γήπεδο, (σ.σ. έτσι ώστε να αποχωρήσουν με ασφάλεια οι του Παναιγιαλείου, οι οπαδοί οδηγήθηκαν στο πλάτωμα δίπλα από την δυτική κερκίδα του Σταδίου, όπου είχαν αφήσει τα αυτοκίνητά τους), μια μικρή ομάδα θερμόαιμων οπαδών του Παναιγιαλείου, κατευθύνθηκε προς τους αστυνομικούς και για ένα πεντάλεπτο υπήρξε ένταση με πετροπόλεμο και ανταλλαγή καπνογόνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου