Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2010

Ο Μητροπολίτης Πειραιώς λιθοβολεί τον επιστήμονα Stephen Hawking. Οι χριστιανοί φονταμενταλιστές προκαλούν


Για ακόμα μια φορά, οι ρασοφόροι φονταμενταλιστές προκαλούν με τις δηλώσεις τους. Ο μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ, προχώρησε σε μια προκλητική δήλωση εναντίον του ορθολογιστή επιστήμονα Stephen Hawking, χρησιμοποιώντας απαράδεκτους και άκομψους χαρακτηρισμούς. Είναι εμφανής η προσπάθεια της εκκλησίας να φιμώσει όσους επιστήμονες αντιπαθεί ή τουλάχιστον να μειώσει την απήχησή τους.

Ο Αγιατολάχ Μητροπολίτης Σεραφείμ, ανησύχησε από τις υψηλές πωλήσεις του βιβλίου του Stephen Hawking με τίτλο “The Grand Design” («Ο μεγάλος σχεδιασμός») και εξαπέλυσε τα πυρά του εναντίον του Βρετανού επιστήμονα. Ο Hawking είναι διάσημος αστροφυσικός, διεθνώς αναγνωρισμένος και παραπληγικός. Ο Μητροπολίτης αρνείται πεισματικά να αποδεχθεί τους φυσικούς νόμους τους οποίους επικαλείται ο Βρετανός επιστήμονας και παράλληλα τον κατηγορεί για συμπλεγματικότητα και κομπλεξισμό λόγω της … αναπηρίας του. Το παραλήρημα του φονταμενταλιστή μητροπολίτη συνεχίστηκε με τη χρήση και άλλων βαρύτατων χαρακτηρισμών κατά των επιστημόνων που έχουν παρόμοιες απόψεις με τον Hawking. Ενδεικτικά αναφέρουμε τον χαρακτηρισμό : «παρανοϊκοί βυσοδομούντες κατά της λογικής».

Είναι γνωστό ότι όταν οι μητροπολίτες βρίσκουν τα σκούρα, μην καταφέρνοντας να αντικρούσουν τα πορίσματα και τα συμπεράσματα των επιστημόνων, αρχίζουν τις επιθέσεις, χρησιμοποιώντας προσβλητικούς χαρακτηρισμούς.

1 σχόλιο:

  1. Ο άσχετος από θετικές επιστήμες μητροπολίτης Σεραφείμ είχε το θράσος να επιτεθεί και στον Χόκινγκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή