Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

Οι Uriah Heep σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη το Μάρτιο του 2011


Οι θρύλοι της hard rock μουσικής, οι Uriah Heep έρχονται στην Ελλάδα. Το δημοφιλές βρετανικό ροκ συγκρότημα που έγραψε το όνομά του με χρυσά γράμματα στο βιβλίο της ροκ, ανακοίνωσε ότι θα επισκεφτεί τη χώρα μας για … να μας παραδώσει τα μυαλά στο χέρι.

Με παρακαταθήκη ένα τεράστιο πλούτο τραγουδιών, σαράντα ολόκληρα χρόνια καριέρας και ανεξάντλητη ενέργεια, οι πατέρες του progressive rock, Uriah Heep, επιστρέφουν στην Ελλάδα για δύο βραδιές.

Το όνομά τους προήλθε από έναν χαρακτήρα του κλασσικού μυθιστορήματος του Charles Dickens, "David Copperfiled".Το συγκρότημα έχει περάσει δια πυρός και σιδήρου με αρκετές αλλαγές στη σύνθεση του αλλά με βασική κινητήρια δύναμη τον Mick Box που θεωρείται ένας από τους καλύτερους κιθαρίστες στον κόσμο. Έχουν κυκλοφορήσει 21 studio albums, αμέτρητες Νο 1 επιτυχίες στην Ευρώπη, ενώ 5 από τα άλμπουμ τους μπήκαν στο αμερικανικό top 40.

"Easy Livin", "The Magician's Birthday", "Sweet Freedom", "Gypsy", "The Wizard", “The Hanging Tree”, “Feelings”, “Think It Over”, "Lady in Black" και πολλά άλλα κλασσικά αριστουργήματα αλλά και νέα τραγούδια των Uriah Heep θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε από κοντά, για δύο βραδιές σε Αθήνα (Gagarin 205 Σάββατο 12 Μαρτίου ) και Θεσσαλονίκη (Block 33 Κυριακή 13 Μαρτίου).


Αθήνα : Gagarin 205, Σάββατο 12 Μαρτίου 2011
Θεσσαλονίκη : Block 33, Κυριακή 13 Μαρτίου 2011


Προπώληση : 35 euro
Ταμείο : 40 euro
Σημεία Προπώλησης : Ticket House , www.123merch.gr, www.ticketarena.gr, www.ticketpro.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου